Grattis Uddevalla

Run Dirt Race, Uddevalla Swimrun och Mitt Uddevalla blir nu en del av Samhällsmedia.

Dotte Nilsen och Marcus Kårebrand, som drivit eventen och bloggen, går in som delägare i Samhällsmedia och kommer båda arbeta heltid i företaget.

 

Samhällsmedia som idag verkar som kommunikations- och marknadsföringsbyrå, och som bl a äger de tre digitala välkomstskyltarna vid infarterna till Uddevalla, har också arbetat med event. Eventen och bloggen är en naturlig del för att ytterligare stärka förutsättningarna för att kunna leverera fördelar för Uddevalla och dess näringsliv.

 

Run Dirt Race har under två år vuxit rejält och Dotte Nielsen och Marcus Kårebrand har drivit tävlingen med stor glädje vid sidan om sina heltidsarbeten.

Samhällsmedia är en kommunikationsbyrå där Dotte varit verksam sedan i januari, historiskt sett har Samhällsmedia haft en framträdande roll i evenemangsskapande aktiviteter för såväl samhälle som för kundkretsen.

Samhällsmedia förvärvar nu Marcus Kårebrand och lägger också Run Dirt Race under samma paraply, vilket innebär att det finns än mer tid att förbättra och vidareutveckla tävlingen – vilket vi tror är bra för alla – inte minst för Uddevalla.

Marcus Kårebrand, med bland annat som tidigare nämnt Run Dirt Race i bagaget, har också erfarenhet av att vara arrangör till bland annat Uddevalla Swimrun, Levande Julkrubba, Strandpromenadens 10-årsjubileum samt som textförfattare och initiativtagare till den populära sidan alltsomswimrun.com blir ett vasst tillskott i Samhällsmedia. Marcus och Dotte har en historik som tidigare kollegor och evenemangsplanerare, och är också privat mycket goda vänner. Vi tror att de kommer att få Samhällsmedia att växa och expandera, inte bara genom att införliva tävlingarna utan också genom att utveckla marknadsföring och kommunikationsavdelningen.

Med detta hälsar vi Marcus mycket välkommen till Samhällsmedia, och med detta öppnar vi också upp 200 platser till nästa års Run Dirt Race, till ett rabatterat pris!

Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *